Halloween verjaardag organiseren

Halloween verjaardagstaart 20 personen

De eerste taart die Kim voor Bryan bestelde was een Woezel en Pip taart, en nu drie jaar verder was het tijd voor een Halloween verjaardag. Kleine jongens worden groot. Zijn ouders hadden het hele huis versierd en Kim gaat vertellen hoe zij Bryan zijn Halloween verjaardag heeft georganiseerd en geeft een paar handige tips.

 

  1. Halloween outfit

Ik heb t-shirts gehaald bij de zeeman en spray bij … De t-shirts hebben we kapot geknipt en gesprayed met bloedspray. Bryan had daarnaast ook nog coole plaktattoo’s.

Bryan halloween outfit

 

2. Halloween decoraties

Creëer een spannende sfeer door het hele huis te versieren in het Halloween thema.

  • Schedels
  • Nep spinnen
  • Heksen pop met geluid (gehuurd)
  • Foto’s van de kinderen met maskers op
  • Rietjes met doodskoppen
  • Ballonnen met doodskoppen
  • Potten in de vorm van een heksenketel en een schedel
  • Bebloede gereedschappen
  • Tafelkleden vol met bloed handen

 

Schedels halloween verjaardag

Voor de tafel hebben wij een tafelkleed gekocht en  bij Ali express een slinger met messen. De slinger hebben wij om de tafel heen gehangen en bloedspray opgespoten.

We zijn ongeveer een halve dag bezig geweest met het opblazen van ballonnen (gelukkig wel met een pomp) en versieren van het huis.

   

 

Benieuwd naar hoe de Halloween verjaardag er in zijn geheel uit zag? Bekijk het filmpje hieronder.

 

 

3. Halloween zombie taart

Deze Halloween taart was een taart voor 20 personen van vanille biscuit gevuld met oreo. De onderste laag was bekleed met grijze fondant en is aan de onderkant geschilderd met zwarte verf. Over de laag liggen spinnenwebben van fondant en natuurlijk mag een spin niet ontbreken. Die zit aan de rechterkant van het cijfer 6 in de vorm van een bot. De middelste laag heeft een stukje van het gezicht van een zombie vastgenaaid aan stukjes bloedende huid. Klinkt heftig he. De toplaag heeft de vorm van een heksenpot met oogballen, botten en een lepel in een felgroene smurry. Hapje? Onder de ketel zitten bebloede zombie vingers tussen de aarde (schrik niet, zijn vermaalde oreo koekjes) en de botten.

 

Halloween taart 20 personen Bryan 2

 

Succes met het organiseren van de verjaardag. Heb jij nog tips laat het ons weten.

Een reactie op “Halloween verjaardag organiseren

Geef een antwoord