Cupcake prikkers / toppers zijn houten prikkers die jouw cupcakes kunnen opleuken. De afbeeldingen op de prikkers zijn ongeveer tussen de 3-4,5 cm groot. Ben je op zoek naar decoratie voor op de taart? Bekijk dan eens onze taarttoppers.

 

In ons assortiment vind je cupcake toppers / prikkers in thema’s zoals Supermario, Cars of Prinses SofiaDe toppers zijn er voor verjaardagen, babyshowers maar kunnen ook gemakkelijk worden gebruikt voor het klaarmaken van een traktatie, die uitgedeeld kan worden op school. Hierdoor wordt de traktatie nog leuker!

 

Cupcake prikkers zijn per 12 stuks (in sommige gevallen per 8) verkrijgbaar en kunnen worden verkocht in combinatie met cupcakes (from scratch, dus niet uit een pakje). Soms bestaat een set prikkers uit meerdere figuren/karakters. Een team bestaat niet uit één persoon maar uit meerdere. De Avengers prikkers zijn verkrijgbaar per 12 stuks waarbij je het hele team krijgt. Bestel direct cupcake toppers / prikkers door te klikken op onderstaande linken. Of lees meer over het bestellen van cupcakes.

 

Cupcake prikkers assortiment

Jongens

Avengers cupcake toppers
Avengers lego cupcake toppers
Cars prikkers Jose bakery
Dino prikkers
Paw Patrol prikkers Jose bakery
Pokemon prikkers
Spiderman cupcake prikkers Jose bakery
Supermario cupcake toppers

 

[/col]

Meisjes

Hello Kitty prikkers Jose bakery
Masha en de beer prikkers

Prinses Sofia cupcake toppers
Tinkerbell cupcake toppers Jose bakery
[/row]
[/col] [/row]

 

Binnenkort worden er nieuwe thema prikkers toegevoegd aan ons assortiment zoals Shimmer en Shine.

Heb je vragen over het bestellen van de prikkers? Wil je een afwijkend aantal of ben je benieuwd of wij nog aan een bepaald thema kunnen komen die niet in onze shop ligt. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

 

Contactgegevens

   06 83 98 53 10

mail mijn bakery   info@josebakery.nl