Babyshower taart bestellen?

Babyshower taart bestellen als verrassing voor een vriendin/beste vriendin? Jose bakery maakt voor jouw een leuke babyshower taart! Babyshowers zijn overgewaaid vanuit de VS en helemaal populair in Nederland. Dit is het moment om de zwangere (zus/beste vriendin) in het zonnetje te zetten en lekker te verwennen. De taart is al te bestellen vanaf 8 personen. Als eerste kies je een taart vulling. Hulp nodig bij het kiezen van de taart smaak? Beantwoord de vragen en kies jouw taart smaak.

Maak een keuze uit onderstaande lijst om de taart te laten vullen. Hulp nodig bij het kiezen van de vulling? Beantwoord de vragen en kies de beste vulling.

  • Bastogne
  • Banketbakkersroom
  • Chocola
  • Mascarpone met jam
  • Oreo vulling
  • Slagroom met jam
  • Vanille (roze/blauw)

Wil je een schattige babyshower taart met misschien een beertje/wiegje of wil je er een met fondant schoentjes? En heb je de baby billen taart al gezien??

Een babyshower taart biedt veel mogelijkheden. Een strikje hier, kleertjes daar, een klein beetje blauw/roze en de taart is bijna klaar.

Lees ook: Hoe organiseer je een babyshower?

Reactie babyshower taart met olifantje
Reactie babyshower taart met olifantje en ballonnen
Baby billen taart lila 12 personen bestellen
Baby Billen taart 20 personen online bestellen

Babyshower taarten:

Heb je al een leuke taartontwerp gezien? Stuur minimaal twee voorbeelden naar info@josebakery.nl. Let op: wij mogen de taarten niet namaken. Een taart tegengekomen in onze portfolio? Stuur ons een mailtje met jouw wensen!

 

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor de babyshower hapjes? Lees de blog 10 ideeën voor babyshower hapjes.

Zwangere buik taart bestellen?

Een zwangere buik taart is te bestellen voor 16-18 personen. Dit is een standaard maat. De taart is gemaakt van biscuit en wordt gevuld met een lekkere vulling naar keuze. Verder wordt de zwangere buik taart gepresenteerd op een cakeboard.

 

Babyshower/geboorte taart bestellen en bezorgen?

Bestel online een babyshower/geboorte taart en laat deze door Jose bakery bezorgen in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Rotterdam, Utrecht (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland).

De taarten worden in overleg met jou bezorgd. In de avond? Doen we. In het weekend? Geen probleem! Woon je buiten deze regio’s? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vragen over het bestellen van een babyshower/geboorte taart of het laten bezorgen van de taart? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

 

Contactgegevens

   06 83 98 53 10
mail mijn bakery   info@josebakery.nl